Què és elTalent?

La llavor ja sap com arribar a ser arbre, no cal dir-li què ha de fer, només cal cuidar-la
elTalent és un projecte que impulsa un model econòmic basat en les persones, en el talent col·lectiu, el coneixement co-creat i compartit; així com en els recursos propis i locals, promovent l’arrelament de les persones i l’economia als territoris.
elTalent és ecologia social i empatia, i entén l’empatia com a valor clau, com una habilitat a desenvolupar col·lectivament i com a principal objectiu.
elTalent és innovació social: genera accions que permeten la cooperació entre persones, activitat, empreses i territori. Impulsa saludables sinergies ciutadanes, a través del diàleg i la concertació.
elTalent és una cultura, una forma de ser i una actitud. elTalent promou la transformació social amb projectes que fomenten la cooperació, el reconeixement entre els actors, la iniciativa col·lectiva i la innovació posada al servei del bé comú.

.

elTalent

elTalent és intel•ligència col•lectiva: creu i fomenta metodològicament la intel•ligència col•lectiva, identificant “la diferència com a valor”, doncs creu en les comunitats qualificades, auto-organitzades, tecnològiques i compromeses amb la sostenibilitat.
elTalent és planificació estratègica de baix a dalt: impulsa comunitats creadores del seu propi futur, a través de la participació ciutadana, la formació i el consens en i la presa de decisions del territori. Els territoris intel•ligents son conscients, es senten connectats i escriuen junts el seu propi futur.
elTalent és inclusió i cohesió, i  fa de l’escolta l’habilitat clau per reconèixer els diferents actors socials, econòmics i públics.
elTalent és desenvolupament i no creu en el creixement. El desenvolupament promou la riquesa humana, la diversitat cultural, la convivència respectuosa amb el medi natural. És així com elTalent  impulsa la qualitat de vida holística i completa de totes les persones, garanteix l’equitat social i promou la innovació i la recerca en aquelles dimensions que faciliten la construcció social de les persones agermanades i cooperants per un món just i en pau per a tothom.

Comments are closed.