Bloc

Joan Antonio Melé al Fòrum del Talent Solsona i Cardona

Posted by eltalent in Fòrum del Talent (Solsona i Cardona) with Comentaris tancats a Joan Antonio Melé al Fòrum del Talent Solsona i Cardona

Joan Antonio Melé al Fòrum del Talent Solsona i CardonaEl proper dimecres 1 de juny tindrá lloc una nova cita del Fòrum del Talent Solsona i Cardona. Serà el torn de Joan Antoni Melé, amb la ponència ‘Créixer en valors, base per una nova economia’. Melé, amb 40 anys d’experiencia a la banca, és un referent mundial de la banca ètica y actualmente és membre del Consell Assessor de Triodos Bank.

També escriptor i formador sobre l’empresa amb valors, imparteix des de 1989 seminaris sobre autoconeixement i transformació personal.

DATA: 1 de juny de 2016
HORA: 20:00 a 22:00 h
LLOC (NOU EMPLAÇAMENT): Casal Cívic Xavier Jounou (c/ Antoni Gaudí, 2) de Solsona

A fi de facilitar l’organització de l’acte, que és obert a tot el públic, desde Fòrum del Talent agraeixen la inscripció prèvia dels assistents. Es pot cursar a través del formulari d’inscripció, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat, o bé per telèfon al 973481009 o al 938692287.

Més información al web de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.

Comments are closed.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies